4K Ultra HD U8 Igralno Konzolo Palico Za PS1 Emulators HDMI Izhod Dvojno 2.4 G Brezžični Gamepad Krmilnika TV in Video Igre, Dongle

Oznake: video konzolo x, nadzor ps1, klobuk video igre, polje tv, pc palico 4k, vezi nintendo, igra stick ios, consol igre, vga wii, igra sega.

• Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: KINHANK
  • Paket: Da,

U8 video igra konzola, vgrajen v 3000 igre z 2,4 G wireless dual palčko ročaj

U8 video igra konzola vam različne igralne izkušnje.U8 je odprtokodni sistem s 3000+ igre vgrajena, kar vam prinaša več možnosti.

40 Simulatorji

Podpora PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/SLO/GBC/MD igre formati

Vgrajen 3000 igre

32 gb pomnilniška kartica ima vgrajeno 3000 igre za uživanje v igri čas.Podpora prenos iger za sebe.

Plug and play

Samo priključite igralno konzolo na HD vmesnik TV, USB-pogon podatkovni kabel za telo enote, in prilagodite TV vir HD kanal za prikaz igre seznam zaslonu na TELEVIZORJU. 1. Povežite HDMI izhod TELEVIZORJA prvi 2. Vstavite vgrajen TF igra vsebine kartice 3. Uporaba adapter priključite na napajanje, se bo samodejno vklopil,

Varčevanje z energijo

Nizka moč infrardeče povezave, varčevanje z energijo.

4K HD zaslon

Podpora 4K Ultra HD TV video izhod (1080P / 720P) in monitorji in projektorji z HDMI vhod.

Podpora dva igralca

Dve krmilnike lahko povežete, zaradi česar je bolj zabavno igrati s prijatelji in družino,

2.4 G Dual Wireless Gamepad Krmilnika

Opremljeno z 2,4 G brezžični krmilnik, občutljivih za nadzor in nemoteno odzivnostjo.

Gumb uvod

Paket vključuje

Toplo Nasveti:

1. Zaradi fotografiranja svetlobe in kota, je lahko nekaj barve razlika.Lahko si oglejte naš video gledati realnih predmetov. 2. Priročnik je bil pripravljen za vas v paket.Prosimo, preberite priročnik pred prvo uporabo stroja.Če imate kakršna koli vprašanja o stroju, se obrnite na našo customer service.

Pogosta VPRAŠANJA:

Q: Po oddaji naročila, ko je lahko pošiljajo?A: Po plačilo, vam bomo shipp za vas v roku 3 delovnih dni.V: Zakaj ne morem plačati?A: podpiramo kreditne kartice, Paypal in drugimi načini plačila.Če ne morete plačati, vam priporočamo, da se posvetujete www.ir-iu.com kupca storitev za Stranke.V: želim seznam iger, kaj naj storim?A: Prosim, pustite sporočilo za storitve za stranke in pustite vaš e-poštni naslov.Poslali vam bomo seznam iger za ustrezne izdelke.V: želim, da prenesete nekatere moje igre za igralne konzole, kaj naj storim?A: Prosimo, da storitve za stranke.Če je igralna konzola, ki ste jih kupili podpira nalaganje igre sami, vas bomo obvestili, kako prenesete igro in igro URL.V: Kdaj lahko dobim blago?A: Če izberete brezskrbno standard logistika, čas dostave je 15-35 delovnih dni; če se odločite, DHL Express čas dostave je 3-15 dni.Navedenih parametrov, so samo za referenco, odvisno od časa, ki ste ga prejeli z blagom.

Cutemomma3612020-12-20
"Shipping and tracking of the order have been very satisfactory, and the truth that the quality-price ratio in global is not bad. That being said. 1) Pros: -Lots of games from various consoles -Controls respond well and weigh little -I haven't checked, but you're supposed to get more games through the SD card into the device -Very easy to install 2) cons: -Few games for PS1 -The seeker doesn't always work well. There are games that don't come out when you write them in the search engine and you only find them if you see the lists by machine. I don't see the space key to write more than 1 word -Games do not appear in correct alphabetical order -In many games does not match the title listed with the game that then comes out (sometimes you can see a swample of the game before entering) -It doesn't work on a pc (anywhere it says, ok, but I had my hopes up and I had to try) "