Kitara Nego, Čiščenje, Popravilo Luthier Vzdrževanje Niz Zamenjava Komplet Orodij

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: kitara luthier orodje, kitara vladar, kitara orodje, luthier, kitara vzdrževanje, električna kitara orodje, luthier orodje za kitaro, kitara luthier, kitara orodje za popravilo, luthier vladar.

    €8.24 €11.44
Količina:
  • Vrsta: Drugo
  • Barve:
  • Številka Modela: Kitara Orodje Za Popravilo Kit
  • Material:

Bullet Točk:

1、Kitara orodja : Primerna za Luthier, niz Instrumentov uporabnik, kitara, DIY orodja za mnoge delavce.

2、Kitaro komplet orodij : opravi potrebne meritve in prilagoditev na akustične in električne kitare, bas, banjo, mandolin in druga strunska glasbila.

3、Kitara orodje set - posebej ustvarili, da vam pomaga skupaj najpogostejša kitara popravila in prilagoditve.Vključuje nekatere od najbolj uporabnih, priljubljena in iskana orodja za vzdrževanje in popravila, skupaj orodja, dostopna, visoke kakovosti.

4、Garancije: Nudimo Doživljenjsko Garancijo.Če imate kakršne koli težave, se lahko To tudi spremeni niz, izberite ton, prilagajanje dejavnosti in preverite višino niza.

5、Vključuje niz ukrepov vladarji, merilniki, z orodji za merjenje, imbus ključa, komunikacijskih aparatov in datoteke, string navijala, string, rezalniki, most zatiči in izberite pakete.

O izdelku

Kitara orodja : Primerna za Luthier, niz Instrumentov uporabnik, kitara, DIY orodja za mnoge delavce.

Kitaro komplet orodij : opravi potrebne meritve in prilagoditev na akustične in električne kitare, bas, banjo, mandolin in druga strunska glasbila.

Kitara orodje set - posebej ustvarili, da vam pomaga skupaj najpogostejša kitara popravila in prilagoditve.Vključuje nekatere od najbolj uporabnih, priljubljena in iskana orodja za vzdrževanje in popravila, skupaj orodja, dostopna, visoke kakovosti.

Garancije: Nudimo Doživljenjsko Garancijo.Če imate kakršne koli težave, se lahko To tudi spremeni niz, izberite ton, prilagajanje dejavnosti in preverite višino niza.

Vključuje niz ukrepov vladarji, merilniki, z orodji za merjenje, imbus ključa, komunikacijskih aparatov in datoteke, string navijala, string, rezalniki, most zatiči in izberite pakete.

Opis:

Vključuje niz ukrepov vladarji, merilniki, z orodji za merjenje, imbus ključa, komunikacijskih aparatov in datoteke, string navijala, string, rezalniki, most zatiči in izberite pakete.

Primerna za niz čiščenje, vzdrževanje in popravilo.

To je mogoče tudi spremeniti niz, izberite ton, prilagajanje dejavnosti in preverite višino niza.

Specifikacija:

Material: plastika + kovina

Barva: Črna

Velikost izdelka: 200x100x45mm/7.87x3.94x1.77in

Uporaba: Kitara, Bas, Mandolin, Banjo

Vključeni:

1 X Kitara Orodje Za Popravilo Kit

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki