Dojenček Fant Dekle, barva jesen pomlad Bombaž obleke Moda Nove Dolg rokav Bodysuits vrh+hlače hlače Priložnostne Novorojenčka 2pcs

Oznake: dojenček fant obleko, čevlje, oblačila fant obleko, kos baby boy obleko, fant igrače otroška oprema, im dojenček fant obleko, pogovor dojenček fant obleko, risanka fant obleko, 2m dojenček fant obleko, baby boy preprosto obleko, komplet dojenček fant obleko.

• Zapiranje Tip: Beloprsi Singl
  • Spol: Unisex
  • Vrste Vrhnjih Oblačil: plašč
  • Sestava Materiala: Bombaž
  • Ovratnik: O-Vratu
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Slog: Moda
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Blagovna Znamka: pudcoco
  • Številka Modela: Otroci set
  • Rokav Slog: Redni
  • Vrsta Tkanine: Broadcloth
  • Material: Bombaž

Pozdravljeni!Dobrodošli V Naši Spletni Trgovini!

Kakovost je prvi z najboljšo storitev.Stranke vse so naši prijatelji.

Modno Oblikovanje, 100% popolnoma Nova in Visoke kakovosti!

Barva: Kot kažejo slike

Material: Bombaž mešanica

Velikost: 70 80 90 100

Velikost Romper Dolžina Bankrot*2 Hlače Priporoča Starost 70 36 2 cm 3 cm, 36 cm, 0 - 3 Mesece 80 39 cm 2 4.5 cm 39 cm 3-6 Mesecev 90 42 cm 2 6 cm 42 cm od 6 do 12 Mesecev 100 45 cm 27.5 cm 45 cm) 12-18 Mesecev je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

Prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka.

1 palec = 2.54 cm

Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Paket je vključeno:

1* romper+hlače

Predogled

1.Pošiljko

Postavka bo kmalu, dobavljeno po plačilu izbrisani .če vaše naročilo več kot 95$, ki ga lahko stik z mano, bom dal nekaj popust ali vam pošljejo s hitrejšo odpremo pot.

Običajno element, ki bodo prišli v 15-45 delovnih dneh po tem, ko dostava je Odvisno od vaše države razdalje in prevoz .Lahko se nanašajo na naša predvideni Čas Dobave na spletni strani.

2.Vračilo kupnine

Hvala za vaše naročilo ,če je vaš paket ni prispel v dolgo časa ,ne skrbi ,se lahko obrnete na nas kmalu in pomagala vam bom, da iskanje parcel namesto odprt spor, ker je res boli nas ,če je res izgubil ,ne skrbite, vaši denarja, bomo povračilo za vas.Obravnavamo vsaka stranka z previden in pozoren, da bo stranka zadovoljna in se imeli odlično ,prijetno nakupovanje.

3.Povratne informacije

Obstaja stari rek na Kitajskem: "sestanek je usoda" .hvala za izbiro naši trgovini bomo potrudili za vas ,Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.In potem, da, smo lahko nudijo dodatno zamenjavo ali vračilo storitev.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje.

* Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.