Moške PU Usnje Polno Prst Taktične Rokavice Ženske Zaslon na Dotik Težko Pevec Paintball Vožnje Vojaške Vojske Moto Rokavice Biker

Oznake: rokavice ženske, thanos rokavice, fitnes vojske rokavice, strokovno moto rokavice, moto rokavice krzna, orodje taktika, velike rokavice 100 kozarcev, 1tb ssd, zakovice rokavice brez prstov, n480.

• Ime Oddelka: Za odrasle
  • Postavka Vrsta: Rokavice & Palčniki
  • Velikost: M L XL
  • Funkcija: Na Zaslonu Na Dotik , Zaščita Rok
  • Številka Modela: ST28
  • Blagovna Znamka: MOGAscendant
  • Primerno Za 2: Plezanje , Kolesarjenje , Jahanje
  • Prednosti: Nastavljiv , Dihanje , Elastičen , Odporen Na Veter
  • Primerno za: Vožnje , Taktične Vojaške
  • Material: Spandex
  • barve: Črna Vojska zelena Kaki
  • Slog: Moda
  • Spol: Moški , Moški , Ženske , Ženski
  • Dolžina Rokavice: Zapestje
  • Sezona: spomladi jeseni pozimi
  • Funkcija 02: Polno Prst / Fingerless / Pol Prsta

PLAČILO: 1. Preden vaše naročilo, prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete. 2. Običajno, sprejemamo plačila za DEPOZITNI.Če ga želite plačati za druge poti, prosimo, obrnite na nas. 3. Sprejemamo spusti shiping ter trgovina, dobrodošli, da nas kontaktirate, da ne sodelovanja.POŠILJKE: 1. Priprava Čas:potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naše numberous naročil vsak dan. 2. Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko ste napisali, da bi, če boste želeli spremeniti naslov, prosimo opazite, nam novi naslov preden smo ladje, da bi ven. 3. V večini držav so BREZPLAČNA DOSTAVA za Kitajsko Post Air Mail, Ko bomo ladja predmete zagotavljali bomo številko za sledenje.Na splošno stranke iz Evrope, Severne Amerike in Azije, lahko prejemajo izdelkov v roku 30 dni.Rusija bi kupci dobili blaga v roku 40 dni, kupci iz Južne Amerike, kot so Argentina in Brazilija, lahko prejemajo izdelkov v 60 dneh.če nekaj nesreč se je zgodilo, To lahko traja več kot 60 dni, Prosimo, počakajte potrpežljivo.Hvala, ker ste.Če želite, da bi dobili proizvode hitreje, nudimo dostavo, FEDEX, EMS, DHL in UPS.Prosimo, kontaktirajte nas za najboljšo ceno. POVRATNE informacije: 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2. Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.obljubljamo vam bomo 100% slove vaš problem in da ste zadovoljni.STORITEV: 1. Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami. 2. Prosimo, kontaktirajte nas za SPOROČILA ali E-POŠTO pred pušča negativne povratne informacije ali odpiranje spora na spletnem mestu.Prepričani smo, da vsi spori rešijo sporazumno.

Suerbaeva20112020-12-31
"Thank you By regulation"
Not Me No2020-12-18
"Beautiful and good product, but even in XL, small size .... otherwise, serious seller and fast shipping"