LED Lahko Par 18x15W Lahkih Litje Aluminija Fazi Par RGBWA 5in1 Pranje Luči Poslovne Luči Poklicne Za Stranke, KTV DJ Fazi

Oznake: dmx led, rgbwa, led rgbwa, Faza, dmx led pranje, led par rgbwa, čebela oči, led par zoom, dmx led par, 18x12w.

• Slog: DMX Stopnji Svetlobe
  • Kot Snopa: 15~40 stopinj (izbirne)
  • Ime izdelka: 18x15W RGBWA 5IN1 LED Par Lahko Svetlobe
  • Moč: 300W
  • Vir Svetlobe: 18x15W RGBWA 5in1 visoko svetlost led
  • Nadzor Kanalov: 8CHS
  • Napetost: AC100-240V, 50-60Hz
  • N.W.: 3.25 kg
  • Priložnosti: Strokovno Fazi & DJ
  • Svetilko življenja: 6-10 deset tisoč ur
  • Velikost: 340x240x240mm
  • Postavka Vrsta: Razsvetljavo Učinek
  • Blagovna Znamka: Yuer
  • Delovanje Menija: 9 mestno digitalni LED zaslon
  • barve: RGBWA barve je mogoče kombinirati več kot 16,7 milijona vrste barvne
  • Številka Modela: XCY0300

Opis Izdelka:

Napajanje: AC100-240V, 50-60Hz poraba Moči: 300W vir Svetlobe: 18x15W RGBWA 5in1 visoko svetlost led Svetilka life: 6-10 deset tisoč ur Barva: RGBWA barve je mogoče kombinirati več kot 16,7 milijona vrste barve kot Snopa: 15~40 stopinj (izbirne) način za Nadzor bliskavice: DMX512, master/slave, auto, zvok aktivni Nadzor kanalov: 8CHS Učinek: Barvna kombinacija menjalec najnovejše hibridno tehnologijo in odlično vgrajen program,Postopen, prehod, in Strobe, sprememba barve, barva zbledi učinke,RGBWA, makre, run/strobe hitrosti, samodejni/zvok, zatemnitev Delovanje menija: 9 mestno digitalni LED zaslon Delovna temperatura: -25centigrade ~+35centigrade Ohišje material: Tlačno litje aluminija Paket velikost: 340x240x240mm N.W.: 3.25 kg G. W.: 3,8 kg

Funkcija:

Aluminija lupine, lepo in široko uporabo,manjšo porabo energije,visoko svetlost,stabilno delovanje,dolgo življenjsko dobo Neprekinjeno RGBWA barva spreminja; DMX-nadzorovano ali samostojno obratovanje z master/slave funkcijo; Imajo tri vrste strobe učinek(naključno strobe, pulzno-učinek v zaporedij, strobe učinek); vgrajeni zvok vključen programe s pomočjo zvoka, ki se aktivira, Master/slave Posameznih nadzor rdeče, zelene in modre Led 0--100% strobe; 0--100% dimmer preko DMX način Statične barve in RGBWA barvno mešanje z ali brez DMX krmilnik Barve postopno spreminjanje/color skok sprememba/strobe, ki teče nastavitev hitrosti

Paket vključuje:

1pc Led Par Luči 1pc Priročnik

Odkrito Opozarja: ne da blago brez zanesljivih dobaviteljev, št kakovosti, brez garancije, ne po službi.Preveč stranke, ki se pritožuje, da nas, da so bili goljufija, ki jih slabo prodajalcev iz www.ir-iu.com, glejte spodaj nekaj pritožuje za sklic.Izberite nas kot prvo možnost z visoko kakovostjo izdelkov in najboljše po službi.Skype/whatsapp/e za 24 ur na spletu.

Vlajislav Qif2020-09-30
"..."