38 mm Moške Platno Pas Proti alergijo Taktike, Tkane Pasu, Platno Pasu Fantje Študentov Priložnostne Hlače zunanji Pasovi Dihanje Za Kavbojke

Oznake: cisterne, začimbe, cisterne bralettes, m1804e4a zaslon, vrhovi tank sonic, sweter golf vrh, teddy ženske moški, vga bracket hdr, nikljeve plošče 15, m190 pomlad fps.

• Dolžina Sponke: 120 cm
  • Širina Pasu: 3.8 cm
  • Pas za: Moški/Ženske
  • Blagovna Znamka: JIERKU
  • Pasovi Materiala: Platno
  • Taktično Priložnost: Outodoor/Izpopolnjevalni/Taktično/Plezanje/Vojaške
  • Spol: Unisex
  • Številka Modela: ZSY8606
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Širina Sponke: 4,7 cm
  • OEM ali Spusti-dostava : Na voljo
  • Postavka Vrsta: Pasovi
  • Slog: Priložnostne
  • Pas barve: Črna/Zelena Vojska/Kaki/Kava/Svetlo Siva/Mornarsko modra

Dostava 1.Nudimo Brezplačno dostavo po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus, ki traja približno 15-40 delovnih dneh po tem, ko se napoti in se lahko odloži do 41-60 delovnih dni zaradi težav, kot so lokalne vremenske težave ali Počitniški Sezoni.Zato vas prosimo, bodite potrpežljivi, za parcelo.In ko se odločite za pošiljko način, potem mislimo, da se strinjate, da sprejmete to odlašanja, če se zgodi.Prosimo, upoštevajte, da ta storitev NI sledljiva. 2.Bomo Ladja vaše paket DDU, "dajatev in davkov, ki neplačano". 3.Priporočamo za stranke, da izberete China post air mail ali Epactet za bolj zanesljive in hitrejše dostavno službo LE nekaj Dolarjev Več!Kontakt & Povratne informacije, Prosimo, biti prost v stik z nami, pred naročilom.Lahko stopite v stik z nami za trgovino manager ali e-pošto, bomo odgovorili na vaša vprašanja v 24 urah in v roku 36 ur na Vikend.Naš delovni čas: GT AM 8:30~20:00 ponedeljek-petek.Smo odvisni od strank, zadovoljstvo za uspeh.Zato svoje pozitivne povratne informacije in 5 Rezultat DSR so zelo pomembne za nas.Če ste zadovoljni z našimi elemente, Prosimo, vzemite si minuto, da zapustijo svoje pozitivne povratne informacije.Hvala!