OHRYIYIE Jeseni, Pozimi Turtleneck Puloverji in Puloverji Ženska Debela Toplo Dolg Rokav Pleteni Pulover Ženske Skakalec Tricot

Oznake: vrh tricot, kvačkanje kit, plesti pulover ženske, Tricot, tricot ženske, pulover vreme, jumper ženske, komplet plesti, zelena jopica, retro pulover ženske.

• Številka Modela: Sweater665
  • Blagovna Znamka: ohryiyie
  • Spol: ŽENSKE
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Rokav Slog: Redni
  • Zapiranje Tip: NOBEN
  • Ovratnik: Turtleneck
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • Slog: Priložnostne
  • Postavka Vrsta: Puloverji
  • Tehnika: Računalnik Pleteno
  • Sestava Materiala: Bombaž
  • Dekoracijo: NOBEN
  • Debelina: STANDARD
  • Material: Akril

Velikost Prsi

(cm) Dolžina

(cm) Rokav

(cm) S 80-85 57 57 M 85-90 58 58 L 90-95 59 59 XL 95-100 60 60 (1 palca =2.54 cm) opomba: na voljo, bo 1-3 cm večje ali manjše

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Trgovina na debelo, zagotavljali bomo dodatne popuste za debelo, se obrnite na nas za prvič.Za ladijski promet, mi lahko pošlje blago neposredno do stranke, ki ne bo pustil informacij o nas, lahko pustite sporočilo.Kako lahko spremljate moj paket?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete).ali lahko obrnete na nas, da vam pomaga slediti.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Kako Vip Kupec?Če ste drugič za nakup naših proizvodov in dajte nam dobre povratne informacije, prosimo, zbiranje naši trgovini, boste postali OHRYIYIE blagovne znamke trgovina življenju VIP stranke.Vip Stranka Koristi?Če ste Vip stranke,vse blago v trgovini, da boste uživali dodatni popust,še Posebej za nove izdelke,da boste uživali največji popust.Prosimo, da nas kontaktirate frist če želite kupiti.