Poletje Črna Modra Oranžna Burgundija Rdeče Vino Mini Obleka Seksi Votlih Iz Modela Brez Rokavov Debelo Slaven Stranka Povoj Obleko

Oznake: off white, tshirt ženske, bikini bela, Bela, brez rokavov turtleneck ženske, oranžna turtleneck ženske, oranžna turtleneck, brez rokavov turtleneck, črna, rdeče spodnje perilo.

€31.87
  • Spol: ŽENSKE
  • Material: Spandex
  • Izrez: Turtleneck
  • Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov
  • Sezona: Poletje
  • Pasu: Naravni
  • Dolžina Obleke: Nad Kolena, Mini
  • Blagovna Znamka: cutseber
  • Rokav Slog: Špageti Trak
  • Dekoracijo: Iz Votlih
  • Silhueta: Tulec
  • Slog: Seksi & Klub

VODNIK VELIKOST:

Vas prosimo, da se pozanima o natančne meritve oblačilo, če niste prepričani.

SLIKE IZDELKOV:

IZDELKI, FUNKCIJE:

Vsi Izdelki so Resnično Fotografije,Pravi Barve,Resnično Visoko Kakovost Materiala.To je normalno, da je malo barve različne, je prikazana na monitorje in 1-3 cm, odstopanje od dejanskih proizvodov zaradi ročnega merjenja.

POŠILJKE:

1. Priprava Čas:

Potrebujemo 1-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Čas dostave: DHL-približno 3-5 delovnih dni, da pridejo, FEDEX,-o 5-8 delovnih dni, da pridejo ARAMEX-o 8-12 delovnih dni, da pridejo EMS-približno 10-15 delovnih dni, da pridejo ePacket-o 10-30 delovnih dni, da pridejo China Post Registriranih Air Mail-o 15-45 delovnih dni, da pridejo

POVRATNE informacije: Dragi kupec,svoje pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembna in druge stranke.Vljudno prosim za pomoč, da zapustijo pozitivne povratne informacije, če ste prejeli predmetov in zadovoljni z njimi,se vam vnaprej zahvaljujem!O NAS: lahko storimo na debelo,dropshipping,mix red,trgovina na drobno,oznake storitev in vseh drugih strank, storitev, ki jo potrebujete.Smo strokovno obleko dobavitelja,nadzor kakovosti je improtant tako za nas,smo preveriti trikrat različne Kakovosti, Preverite, preden pošlje naročila.Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili asap,storitve za stranke izvršni lahko pomaga, da boste uživali vaš nakup.Najlepša hvala!

l