Blok Petah Gold Silver Čevlji Ženske Črpalke 2021 Nosorogovo 10 cm Visoke Pete, Čevlji za Dame Stranka Obleko Čevlje 33 41 42 43 44

Oznake: vrt poroko petah, blok pete čevlja, polje usta stražar, 17 cm visoke pete, 2021 moda, ravno cevelj ženske, ruffle poročni obleki, bar mary jane petah, pete ženske, visoke pete sz 13.

• Višina Perona: 0-3cm
  • Vložek Materiala: PU
  • Višina Pete: Visoko (5 cm-8 cm)
  • Tip Črpalke: Gleženj Trak
  • S Ploščadi: Da,
  • Modni Element: Crystal
  • Priložnosti: obleka
  • Zapiranje Tip: Hook Severne Zanke
  • Blagovna Znamka: YanCloud
  • Zgornji Material: PU
  • Pete Vrste: Spike Petah
  • Številka Modela: poročni čevlji
  • Sezona: Pomlad/Jesen
  • Spol: ŽENSKE
  • Toe Obliko: Konicami Prstov
  • Podplat Materiala: Gume
  • Slog: Moda
  • Postavka Vrsta: Črpalke
  • Fit: Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
  • Obloge Materiala: PU

Kupec Nasveti

1.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Naš uporabniški servis vam bo odgovoril, da boste čim prej.Trudimo se, da reši težave, bolje, in bo odgovor se vam na prvi čas za kakršno koli vprašanje, Zahvaljujemo se vam za sodelovanje vnaprej.

Plačilo:

Načini plačila:

Tam so Visa, MasterCard, Webmoney, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo, Brazilija Boleto, SOFORT Bančništvo, itd.

Dostava:

1. Na splošno, Večina naročila so obdelana v 2-4 delovni dan .Vendar zamudo dostava bi se zgodilo, včasih zaradi spremenjenih zalogi, če potrebujete nujno, se najprej obrnite na nas, da preverite zalogo

2. Za ladijski promet način, se trudimo, da je ladja v hiter način za različne države.Samo za referenco se običajno Post air mail bo trajalo približno 15-45days, v nekaterih državah bo potrebno 20-60 dni, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 delavniki).

3.Da bi se izognili vse neuspešne dostave; M ake Prepričajte, Naslov in Telefonsko Številko, ki jo voljo, je pravilno, ne bomo sprejeti za vse spremembe po ladje ven.

4. Stranke so odgovorne za kakršno koli po meri ali uvozne takse in dajatve, davki, ki jih zaračunavajo svoje občine , mi bi poskušali razglasi, da je bolje za vas, Če vas ne zagotavlja po meri pravila, prosimo, posvetujte se s svojim prvič po meri.

Napovedi:

Najprej obrnite na nas, če obstaja kakršna koli vprašanja po tem, ko ste dobili točke.

1. Postavke, se lahko vrnejo v roku 3 dni za težave s kakovostjo ali narobe elemente, vendar pa običajno bi skrbno preverite, preden smo ladje ven, in povrnili vam bomo vam po tem, ko smo prejeli vrne(blago se ne uporabljajo in v dobrem stanju).

2. Ni za kakovost problem vračanja, stranke, ki so odgovorna za pošiljanje in vrnitev tovora.Mi ne sprejme za kakršno koli škodo ali uporablja stvar, ki povzroči težko prodati znova.

Pozitivne Povratne Informacije

Povratna informacija je zelo pomembna.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, vljudno prosim, pustite vse 5 star pozitivne povratne informacije.prosimo, kontaktirajte nas prvič pred odhodom koli negativno ali nevtralno mnenje , če za vsak problem, razpravljali Bomo z vami, da bi to rešili bolje in prej Hvala!

Caren Sharp2020-10-30
"Beautiful shoes, thanks dear seller"
Darkologic2021-01-04
"Wonderful shoes recommend seller good sociable buy soft"
Slavavixrenko2020-11-11
"I took a bigger than my usual and seem bootees well, maybe some more strettine, devo camminarci somewhat. They are really very beautiful, the board!"
Aggaa20052020-09-03
"Wow! Can’t believe, ordered on 25th Aug and got on 4 th September. Super fast delivery "