Umetno Cvetje, Listje Ptica Of Paradise Listi Za Dekoracijo Doma Simulacije Zelenih Rastlin Stranka Poročno Dekoracijo Ponaredek Listi

Oznake: bazilika rastlin, umetni ptica of paradise cvet, artifici cvet, zeleni plastični rastline planter, paket ponaredek rastlin, ptica raj, dekor rastlin, ptica ponaredek, ins umetne rastline, doma dekor.

• Feature2: Doma Dekoracijo
  • Število Kosov: Drugo
  • Feature1: umetna Rastlina
  • Material: Plastični
  • Funkcija: zelenih rastlin
  • Feature4: poroka dekoracija
  • Umestitev: Namizje
  • Feature3: Umetno Cvetje, Listje
  • Obrat Slog: leaf

Značilnosti: ·umetno cvetje, listje je super za poroko, stranka, urad za dekoracijo, dekor, oltar, cerkev, corsages, pew loki, recepcija centerpieces. · Simulacija rastlino se lahko uporablja vse leto, in ga je mogoče očistiti večkrat. ·Nadgradnja za ujemanje barv in načina proizvodnje, učinek je bolj realističen. · Simulacija PU materiala, proizvodnje, ki je bolj zrnata.

Specifikacija: Velikost: Dolžina: 88 CM Gram teža: neto 80 g/kos Pakiranje: OPP vrečko Barva: zelena najširši del listov: 16 cm Material: PU žice notranji premer glavne sliko učinek je 11 palice

Paket vključuje: 1*ptica of paradise listov