Seksi Slip Obleka Ženske Obleke Backless Vezava Na Obleke 2020 Utripa Slim Obleko Visok Pas, Gube Ženske Obleke

Oznake: polariod primeru etsy, polariod film modra, nastavite inkubator ribe, silicij cev st185, xiaomi dima alarm, ženske oblikovalec xxxxl, ruffle pearl white, xiaomi zvočnik 3 1, xiaomi milo za pranje.

• Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov
  • Sezona: Jeseni
  • Rokav Slog: Špageti Trak
  • Starost: Starosti 18-35 Let
  • Izrez: Proti-Vrat
  • Silhueta: Tulec
  • Dolžina Obleke: Nad Kolena, Mini
  • Pasu: Naravni
  • Material: Poliester
  • Dekoracijo: Draped
  • Številka Modela: 289730
  • Slog: Seksi & Klub
  • Spol: ŽENSKE

Opis Izdelka:

Velikost :S, M, L, XL, 2XL

Material : Poliester

Vzorec : Trda

Barva :Črna,Temno Siva

O barvo: Kot youl vem, na različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.O velikosti: 1. Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno preden se odločite za nakup izdelka, če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na našo customer service 2. Prosimo, dovolite 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. (1 cm=0.39 cm, 1 cm=2.54 cm) 3. Izberite večjo velikost, če je vaš velikosti med dve velikosti.

1.O POVRATNE INFORMACIJE

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno .Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

2.O LADIJSKI

1. Priprava Čas: potrebujemo 2-3 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

3.O VRNITVI TEČAJNE POLITIKE

Naše spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihovih odličnih modelov in preverjene zanesljivosti.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate, da potrdite svojo obleko velikosti skrbno pred nakupom .

Attent: ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.

Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

*Številko naročila

*Element je SKU število

*Slika pokvarjena

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

4.NAŠE JAMSTVO

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.