2pcs loctite 401 20 g lepilo Instant lepilo univerzalno tip lepljivo kovin, plastike, usnja, lesa, gume, hitro sušenje lepila

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: lepilo super, eva peno, lepilo, lepilo loci uv, lasulje adhesive spray lepilo, 401 nohtov lepila, loctit, lepilo moč, crack plastično lepilo, tesnilnih mas, spray, tkanine, lepilo.

    €13.61
Količina:
  • Količina: 2pcs,20 g/kos
  • Številka Modela: 401
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Vrsta: Silikonsko Tesnilo

Značilnosti izdelka:

◆Nizka viskoznost: primerna za lepljenje priložnostih s srednje vrzel. ◆Univerzalno: Dober oprijem na različnih podlagah.

Tipična uporaba:

Primerna za hitro lepljenje najbolj kovin, plastike ali elastomerov, še posebej za lepljenje poroznih, kislih in vpojne materiale.Za primer: les, papir, usnje ali blago.Pri uporabi v kombinaciji z površinska obdelava agent, primerna pa je tudi za lepljenje, ki se težko obveznic materiali, kot so PVC, najlon, PP in PE.

Tehnični parametri:

◆Barva: prozoren; ◆Viskoznost (mPas): 90~140 ◆Maksimalno polnjenje vrzeli: 0.13 mm ◆Strižna trdnost Mpa: 26; ◆ Temperaturno območje: -53 ~ 82 ° C; ◆Sušenja čas: začetno trdno (15 sekund), polno trdno (24 ur); ◆Holding obdobje: 1 leto ◆Pakiranje specifikacija: 20 g

Kako uporabljati:

◆Predhodne obdelave: površina materiala za spenjajo mora biti čista in brez maščob.Večina površin, ki ne zahtevajo posebne predobdelavo, in materialov, ki so še posebej težko obveznice zahtevajo predhodne obdelave. ◆Velikosti: Sprejme ustrezne količine za ta izdelek uporablja, je enakomerno na površini substrata. ◆Odstranitev: Je razlila cyanoacrylate je mogoče raztopiti s čistilnim sredstvom, nitromethane ali aceton.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki