Avto Vratu Blazine Usnje Dihanje Očesa Auto Avto Vratu Ostalo Vzglavnik Za Renault delovna halja megane 2 logan renault clio avto styling

Oznake: delovna halja renault, laguna 1, renault logan, reneault clio 2, led renault megane 1, largus iskanje, renault, renault clio, reno logan 2, 2 stekla.

• Primerna za avto: za Renault delovna halja megane 2 logan renault clio
  • Element Teža: 130g
  • Mfg Serijske Številke: za Renault delovna halja megane 2 logan renault clio
  • Vrsta Materiala: PVC
  • Postavka Dolžina: 0cminch
  • Set Kos: 1
  • Blagovna Znamka: Deng yao
  • Postavka Višina: 0cminch
  • Uporablja Sezone: Štirje Letni Časi
  • Element Širina: 0cminch
  • Posebne Funkcije: Osnovne Funkcije

Opis izdelka Značilnosti Fine izdelave, odlično praktičnost in trpežnost.Nevidna zadrga šivanje,visoko trdnost elastično Zaščito vratu, sprostitev mišic, bo vaše vožnje življenje bolj udobno, varnejše, bolj zdravo!preprečiti floating car in vratu, ki jih povzroča dolg ovinek , utrujenost, bolečine.Univerzalno Primerna Za Vsa Vozila in štirje letni časi.Velikost: Cca. 27x 18x 9 cm Teža:120g

Barva: Črna/ Rjava/ Siva/ Beige Vsebina Paketa 1PCS Avto Vratu Vzglavnik

Opombe:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm napaka, zaradi ročnega merjenja.

Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Hvala za vaše razumevanje.

Prikaz Izdelka

O Ladijski

1) www.ir-iu.com bo preverila vaše plačilo v roku 24 ur, ko plačilo končana, in bomo obdelali vaše naročilo, ko bo čas postopka je več.

2) Prosimo, poskrbite, da si zagotovite pravilne informacije o pošiljanju(zlasti telefonsko številko in naslov za dostavo, zip koda je zelo pomembno tudi), vse predmete, ki bodo dobavljeni v skladu s podrobnostmi, ki jih vaše strani.

3) Če vaše naročilo je bila zaprta, kakor varnostnih razlogov, potem se lahko obrnete na storitve rešiti ta problem s to povezavo: (www.ir-iu.com storitev).

4) Če imate kakršne koli druge zahteve, vljudno prosim pripomba je v nalogu ali neposreden stik z nami, bomo poskrbeli za vas (Prosimo UPOŠTEVAJTE, da ne bomo/// " t prevzeti odgovornost za carinjenje in davek).

5) Za več informacij o ladijskega prometa, prosimo, da najdejo ta uradni pomoč povezavo:

6) Naša zaveza čas prihoda, je 60 dni.Če ne boste dobili paket, v roku 60 dni (Brazilija dostava je 90 dni), ali želite vedeti, kateri paket se, prosimo, obrnite na nas, da bomo poskušali najti rešitev za vas, hvala.

O Plačilu

Alipay je sprejemljivo tukaj.

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Če imate kakršne koli druge vprašanje o plačilu, prosimo, kliknite to uradni pomoč povezavo:

O Povratne Informacije

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da nas pusti pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, svoje pozitivne povratne informacije, je zagotovo največja spodbuda za nas, da spremljate naš standard in nenehno izboljševati sebe, najlepša hvala vnaprej!

Če je vaš izdelek pojavi kakovosti težave, vas prosimo, nam kažejo fotografije ali video za preverjanje, vam ponujamo rešitev, ki po.Če imate kakršne koli druge težave, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite nas negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Z vsako težavo, ki smo vam lahko pomagajo, lahko najdete v tem uradnem povezavo:

O Jamstvu

Prosimo vas, najdete v tej uradni povezavo:

O Vrnitvi & Vračilo

Prosimo vas, najdete v tej uradni povezavo:

Aeynzyeeee2020-10-15
"The back side is white, and as a whole is not bad"
J Adr5lk2020-09-16
"Came a pillow, very comfortable I liked."
Poipoi10012020-12-16
"Excellent "