Avto predpražnike za Hyundai Santafe (PET SEDEŽEV) 2010 2011 2012 po Meri auto stopalo Blazinice avtomobilska preproga pokrov

Oznake: preproga kuhinja, kia optima 2012 nadzor, tla za, vojska polo majica, luči hyundai ioniq, starex, kia kx1, d max, auto preprogo, lga 2011 3 matične plošče.

• Ime Modela: XDSDJ54
  • Postavka Dolžina: 20
  • Postavka Višina: 20
  • Element Širina: 20
  • Postavka Premer: 50
  • Element Teža: 1.99
  • Polnilo: Sintetičnih Vlaken
  • Vrsta Materiala: Umetno usnje
  • Blagovna Znamka: CREATROAD
  • Postavka Vrsta: Preproge & Preproge
  • Predpražnike Tip: Usnje Mat

1.To foot pad za Hyundai Santafe (PET SEDEŽEV) 2010 2011 2012

2. Prosimo, še enkrat preverite, ali je vaš avto znamke leto je enako kot to različico, če so različne, se prosimo obrnite na službo za stranke. 3. Ne bomo pomagali, da se plačila carinskih dajatev (ker smo morali plačati carinskih dajatev v lastni državi), davkov in pristojbin v vsaki državi različni, se posvetujte, lokalne navade.

Bodite pozorni:

Izdelki, ki jih prodajate, so primerni za vožnjo po levi strani pogona , če potrebujete desni pogon izdelkov, kliknite na povezavo

Primerna za SUV dušilke nadstropje vrsta

Tiffanystarr212020-11-02
"ba quality"
Vetalusja2021-01-24
"The floor mats are great and fits perfectly. the order took some time to arrive i think it was because the covid situation. the seller is great . i defenetly recomend and i will buy from this store again "