Pregledna Ustvarjalne obročni B5/A5 A6 Pp Zvezek Načrtovalec PP Pokrov za dodatno Opremo Office Šolske Potrebščine, Pisalne 6 Lukenj

Oznake: dnevnik usnje, 6 obroč načrtovalec, beležnica, binder obroč, a5 zvezek, binder pokrov, b5 veziva, b5 zvezek, a5 7 obročni, opomba zvezek b5.

€4.95
  • Številka Modela: Pokrov Prenosnika
  • Blagovna Znamka: DDAYUP

RM2931504164287446

A5 A6 PP 6 Lukenj Prosojni Barvi Plastični Pokrov Prenosnika Primeru Svoboden Listov obročni Notranji Strani Dnevnik Načrtovalec Pokrov

100% Nov, z Visoko Kakovostjo

material : PP

Barva: Barvno Fotografijo

Preprost stil pokrov prenosnika

Prozoren PVC Zvezek:A5/A6

Jedrnato Načrtovalec Pokrov

Strani Zavezujoče Način : Spirala

Opomba

1. Od različnih računalnikih prikaz barv na različne načine, dejansko projekta barve se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3 CM, da je drugačen.

Hvala za razumevanje.

Paket Je Vključeno:

1pc pokrov prenosnika

Bodite pozorni na to je 1.Prosimo, bodite prepričani, da napišite pravilen naslov, Poštna številka, telefonska številka,Drugače ne more poslati parceli 2.Če niste prejeli paket, morda parcelo na vaši lokalni pošti, lahko traja, ker nekaterih mestih ni poslano! 3.nekateri izdelki naslov je napisan 6pcs ali 8pcs, če pa je eno samo, lahko kupite možnosti, če si kupil samo prejel enega, je nemogoče, da bi dobili 6pcs ali 8pcs,ker cena ni enaka, poskrbite, da jasno videti pred nakupom, saj je število naslovu ni enako številu nakup 4.Če kupite 100 kozarcev,se obrnite na nas za spremembo cene,imamo popust za vas .Paymet in nadomestila 1.www.ir-iu.com bo preverila vaše plačilo v roku 24 ur,ko bo končano,bomo poslali na parceli v najkrajšem možnem času. 2.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma , je treba traja 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.O ladijski 1. Vse pošiljke bodo poslane po vaše naročilo v roku 4 dni , in se bodo vsi, ki so sledljivi. 2. Po pošti poslali, da bodo postale neobvladljive.Zahvaljujemo se lahko potrpljenja čakati na parceli,in Ocenjujemo čas dostave je 15-35 dni za večino držav (razen Brazilije) 3. Nismo odgovorni za vse davke ali DDV na carinsko kupca državi. 4. Če ne boste prejeli, parcela v 50 dan, prosimo, obrnite na nas.Bomo predloži iskanje z ladijskega zastopnika.Če v 60 dneh (90 dni za Brazilijo), ne prejmete parceli, bomo vprašanje polno nadomestilo za vas.