2021 Samorog Majica s kratkimi rokavi Dekliška majica z Dolgimi Rokavi Otroci Vrhovi Princesa Tshirt Jeseni Unicornio T-majice Licorne Koszulki Otroci Oblačila

Oznake: benedikt girl obleke, dekle top, mickey mouse tshirt, disney princess, Otrok majica, roblox majica, nalepke otroci majica, prašičja majica, majica t, igrača samorog.

• Blagovna Znamka: jumpingbaby
  • Ime Oddelka: Otroci
  • Otroci Oblačila: camisetas
  • Slog: "Evropski in Ameriški Stil
  • Vrhovi Tip: Tees
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • dekleta vrhovi: jesenski oblačila
  • koszulki: koszulka
  • Material: Poliester
  • Vzorec Tipa: Risanka
  • T-Majice: Infantil Menino
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • T-shirt: Tshirt
  • Ovratnik: O-Vratu
  • tee majica: majica dekle
  • t srajce: vetement enfant fille
  • Postavka Vrsta: vrhovi
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Številka Modela: Majica T9316
  • Dolg Rokav T-Shirt: Padec Tshirt
  • Spol: Dekleta

2021Unicorn Majica s kratkimi rokavi Dekliška majica z Dolgimi Rokavi Otroci Vrhovi Princesa Tshirt Jeseni Unicornio T-majice Licorne Koszulki Otroci Oblačila

T-shirt Velikost: 2T-7T

Fabic: Bombaž Otroci Tshirt

Sezona: Spomladi, Jeseni Vrh

Package: Ena majica / Vrečko

Pošiljke:

1) Plese Zagotoviti pravilne ime in priimek, Naslov in Telefonska ŠT.,Poštna številka proti vašega naročila.Bomo poslali blaga ASAP. 2), da več kot 200USD veseli smo, da pošljete po Aramex/Fedex/UPS/DHL brezplačna dostava za 80% Držav, če vam je všeč. 3) Droshipping in trgovini na Debelo, so večinoma dobrodošli v naši trgovini.Prosimo, kontaktirajte nas za posebno ponudbo prosto. 4) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Prosimo, preverite te dodatne stroške jasno pred vrstnem redu.

Povratne informacije:

1)Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vaše pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembna 2)Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, se obrnite na nas prosto.Bomo ponudili najboljše storitve za stranke za reševanje kakršnih koli težav

Cameronjrl2020-11-29
"ras"
Blabalba2020-09-19
"Everything is super, for 6 years with a small margin. Recommend"
Milenasn2020-11-14
"Rchen cool T-shirt with long sleeves, pleasant to the body, not small, the child is delighted. The seller is responsible, thank you very much, I recommend!"
Mamamy962020-10-01
"Thank you, I received the order. Everything is fine"