8Pcs Tie Down D Obroč Obremenitev Kovani Zvezano Obroč Priklopnika Z 9600 Funt Zmogljivosti E7CA

Oznake: prikolica pribor internos, 9800 gt, dvd-stojalo, zložljivi zvezano obroč, sidro prikolico, 20 funt, prikolica obroči, z roko pritisnite pralni zakovice, kobo clara hd ereader, avto led termometer.

• Element Teža: 413G
  • Blagovna Znamka: LJHDFY
  • Vrsta Materiala: Železo

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

OOTDTY

Značilnosti:

visoka kakovost D obroč tie dol z pritrdilne sponke, ki jih težka trdnega jekla, dovolj močan in vzdržljiv, obremenitev do 1200 kg na D-Obroč

Anti-korozijska in Anti-rje: kravato navzdol obroči zaščitena s cink-prevlečeni konča, da preprečite korozijo in rjo

Pogosto uporablja: zvezano obroči, ki je vsestranski, namenjen za površinsko nameščena in dodali priročno točke za tovor, trakov, vrvi ali kablov, bungee vrvi.Pogosto uporablja kot tie-down sidra zavarovanje na prikolice RV avtodomi ATV SUV čolnov, motornih koles pickups powersport, kajaki itd vozil; Tudi super za vsak tip kljuke, kljuke v garaže, skladišča in delavnice, dobave itd.

Enostavna namestitev: površina nameščena tie down D obroči potrebujete samo dve 1/4" premer vijakov(paket ne, vključno z vijaki) in osnovne strojne opreme na kateri koli površini ali tla

Specifikacije:

Tip: zvezano obroč

Material: železo

Barva: srebrna

Nosilna teža:1200 kg

Velikost: Kot na sliki je prikazano

Količina: 8Pcs

Opomba:

Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:(Ne na drobno paket)

8Pcs x D Potegnite Obroček