HUGSIDEA Živali Jazavičar Yorkshire Vzorec Preproge za dnevno Sobo Non-slip Kopalnica Preproga Otroci Spalnica Talne Preproge, Odeje Tapis

Oznake: postelja za psa, krpo pes, preproga jazavičar, čare pes jazavičar, pes talna obloga, Jazavičar, pes preproga, ab tkanine, pokrov luggag, pes oblačila jazavičar.

• vzorec: Živali Jazavičar Yorkshire Tiskanja Preproge za dnevno Sobo
  • Vzorec Tipa: Drugo
  • Slog: Evropa
  • Mesto: Hodnik
  • Številka Modela: CN
  • Blagovna Znamka: HUGSIDEA
  • Tehnika: Stroj, Ki
  • Dekoracijo Slog: Morden umetnostni slog
  • Uporaba: Doma
  • Materiali podrobnosti: Flanela
  • Primerna: vrata/tla/kopalnica/kuhinja/spalnica...
  • Slog Ime: Moda 3D Tiskanje Doma Dekor Preprog in Prekrival
  • Oblika: Pravokotnik
  • Design: Kilim
  • Ime Izdelka: preproge za dnevna soba / vrata / kuhinja....
  • Ime Modela: Zunanja Vhodna Vrata Preproge
  • Načini prodaje: 1pc(40x60x1.8 cm)
  • Pls Opomba 1: Dobrodošli Meri
  • Material: Pliš Tkanine
  • Pls Opomba 2: Zagotoviti Padec Ladijskega prometa in Wholesales Storitve
  • Pranje Slog: Ročno Pranje

O Plačila in Dostave 01 - Trenutno lahko plačila z Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debetno kartico,WebMoney,Depozitni in Bančno Nakazilo. 02 - Prosim konča plačilo v roku 5 dni po tem, ko si postavite naročila. 03 - Bomo ladjo iz blaga, v roku 5 delovnih dni po tem, ko ste končali plačilo.(dopust se lahko podaljša) 04 - blago bo prišel, da vas v 10-50 delovnih dni, odvisno od ladijskega načinov,cilj in drugih dejavnikov. 05 - Če je blago vedno na poti in vaš nakup zaščitne čas se bo končal,se obrnite na nas za podaljša za vas.

O Padec Ladijskega prometa in Prilagojene 01 - nudimo padec ladijskega prometa serivce,lahko pošljete tudi slike, da ga preprodajajo. 02 - lahko nam pošljete slike ali logotip,ki ga želite, lahko naredimo modelov za vas in ne pošiljajte drugim strankam. 03-O ladijski promet,običajno pošljemo ven z epacket brezplačna dostava za NAS,HU,UK,FR,Ca,Au. 04 - seveda,tudi mi lahko ladja z epacket do drugih državah običajno potrebuje dodate nekaj denarja, se,prosimo, obrnite na nas. 05 - O trgovini,nas prosimo kontaktirajte,vam bomo najboljšo ceno.

Povratne informacije Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas Prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Garancija in Jamstvo 01 - 100% Dejanske slike,razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov.prosimo, da v naravi prevladujejo. 02 - Če niste zadovoljni z blagom, ko ga prejmete,vas prosimo, da nas kontaktirate in reture je v roku 7 dni za zamenjavo (stranke potrebujejo gole, ladijski promet pristojbina za nazaj)ali denar nazaj. 03 - Če ste vrniti blago,plačate vrnitev tovora in nam številko skladbe. 04 - Če ste prejeli napačen ali napačnega blaga,vas prosimo, da fotografije za blago in stik z nami.Bomo pon. pošiljanje novega za vas. 05 - Če prihaja do drugih težav,se obrnite na nas prvič, preden ga odprete, sporov.Bomo rešiti v razumnem način