2 KOS JINHAO STARINSKO BAKER IGRA, DRAGON PEARL NALIVNA PERESA ŠIROKO NIB

Oznake: 00 čopič, acmecn nalivno pero, nalivno pero jinhao, xm18, dragon nalivno pero, incubate stroj, jinaho nalivno pero, 6359 krilo sung, jinhao992, jinhao.

€32.67
  • Posebno Vlogo: Pisanje
  • Številka Modela: JINHAO DVA ZMAJA
  • Embalaža: Svoboden
  • Pisanje Točke: 0.7 mm
  • Nib Materiala: Iraurita
  • Material: Kovine
  • Nalivno Pero je Nasvet Materiala: Druge Kovine
  • Nib Tip: Standard Tip
  • Vrsta: nalivno pero

Jinhao Obrti Pero je zgleduje dolgo zgodovino in čudovito tradicionalne kulture Kitajske, ki prispeva k likovno umetniških elementov in oblikovanje koncepta; in to je predelana in končal z vodilnih tehnik.Hvala za izvirne zasnove, vrhunski materiali in vrhunsko izdelana, je sinonim za odlično kakovost, trend v trgovini, dragocene za zbiranje, in priča zgodovina

Tip: Nalivno pero

Znamka: Jinhao

Pero Pogoj: 100% Nova

Nib: Široko

Pretvornik: izmenljive je lahko nadomeščen z mednarodnim standardom velikost kartuša.Prav tako, lahko uporabite kozarcih črnila.)

Skp: Vijak na skp

Barva: Antik medenina+ C opper

Teža: 104 g pribl./pc

L ength: 140mm pribl./pc

Paket vključuje

2 x pero

Naš cilj: zagotoviti 100% zadovoljstvo!

Prosimo, pošljite e-pošto na nas, če imate skrbi o tem, pred prodajo in po prodaji, naše storitve za stranke so vedno tukaj, da vam zadovoljno odgovori.

Plačilo:

Sprejemamo vse plačilne metode availabel na www.ir-iu.com.Izberete lahko eno, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.ir-iu.com, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Bomo poslali izdelek v roku 1 delovnega dne, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske takse, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza na zavrnitve pošiljke.Nato shipping stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Delamo, ali najbolje, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar pa je kupcem zagotoviti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če je predmet, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, so byer bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če retrun ali vračilo ni mogoče

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Najlepša hvala

Strokovno Tiskovine Dobavitelja , Dobrodošli na debelo !

www.ir-iu.com je dobra trgovina plat, smo povečavo naše poslovanje tukaj in povečati svoj ugled za odlične storitve za stranke, ki je bila zgrajena nad 10 let trgovanja z zagotavljanjem veliko vrednost in podporo za vse naše stranke v Ebay.Z več deset tisoč izdelki odpremljeni, razumemo stvari, ki so pomembna za vas, kupec.

Vedno bomo poiskati najboljšo kakovost izdelkov, zato smo se lahko samozavestno stojalo za naše obljube " čista kvaliteta, design pure.

Vse elemente, ki so pregledani, med proizvodnjo in pred embalaže.Smo tudi parka celoten obseg rezervnih delov.Mi lahko in bo srečno vam s servisno službo zavarovanje storitev, ki jo zaslužijo.

Nenehno dodajanje novih izdelkov v naši trgovini, zato prosim, pridite in obiščite nas vedno!

Poslovni čas : AM 9:00 - PM 11:00 , ponedeljek - sobota

Uživajte v moji trgovini!

Kot vedno, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pošljite sporočilo na naš oddelek za podporo Strankam ekipe, ki so le preveč zadovoljen, da bi pomagali.