OLN KREU36-46 novih arrivel pomlad poletje jesen toplo srčkan čoln nogavice risanka Sailor Moon ladje ženski lep kratek (6 parov / veliko )

Oznake: capas sailor moon, človek nogavic, ljubezen lemonad, sailor moon bat, nogavice ženske, obleko ljubezen, lotes sailor moon, nogavice ženske, ljubezen limonado obleko seksi, moških nogavic.

€53.12
  • Spol: ŽENSKE
  • Debelina: Tanko (Poletje)
  • Nogavica Tip: obleka
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Postavka Vrsta: Nogavica
  • Material: poli

Prosimo, upoštevajte,:

1. Bomo pripombo na strani izdelka, velikost izdelka.Pri nakupu, prosim, poglejte na velikost izdelka ter količino.

2. Če ne morete najti sledenje podatkov.Najprej obrnite na nas.Ker če naročila je manj kot $7, le Kitajska\ \ 's sledenje podatkov.Če vaše naročilo je več kot $7 bomo ladjo iz preko Kitajske Post Air Mail ,ruski Zraka(ruska Federacija),Epacket(ZDA).Tako boste lahko spremljali vaše naročilo dušilka dobiš parcelo

Dostava

1. Izdelek, ki bo poslan v 1-3 dneh.V času počitnic bo poslano v 3-7 dni.

2. Običajno čas dostave je 20-40 dni, ePacket čas dostave je 10-25 dni.Brazilija potrebuje več časa, Brazilski carinski obdelave je počasnejši.Mednarodni promet je vplivalo veliko dejavnikov.Kot je vreme, carinske politike.Včasih lahko za zamudo ali izgubo.

3. Če še niste prejeli paket, ali je naročilo zaključeno.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite znova poslati, ali odprt spor, vračilo.Prosim, ne skrbi!

4. Preverili bomo vsak izdelek pred pošiljanjem.Če potrebujete drug način dostave, prosimo, obrnite na nas.

Povratne informacije

1. Če vam je všeč naša izdelkov, ali bodo zadovoljni z našimi storitvami.Prosimo, da nam s petimi zvezdicami.Ocena petih zvezdic, naslednjič, ko mi bo dal popust.

2. Če ne boste zadovoljni.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naše najboljše za vas!

Hvala za videti in uživajte vaše nakupovanje!