YUYU Full metal Letenje Ribiško kolutu 4+1BB Samodejno kabel Ribe linije kolo Prestavno razmerje 3.0:1 Levo, Desno Roko Splav Ice Ribolov Reel

Oznake: ribolov klešče pesca, ljubezen pesca, jaguar gumb, ponaredek id, float kolutu, ribiško kolutu tsurinoya 3000, kabel kolutu navijalec, podvodni video kamere za ribolov na ledu, kawa gumb, kabelski boben.

• Primerna za: desni/ levi strani
  • Line Zmogljivosti: 3#/100 m
  • Teža: about 140g
  • Material: Aluminij Zlitine
  • Način Ribolova: Muharjenje
  • Številka Modela: D0147
  • Fearture: Povsem Samodejno kabel
  • Ležaj: 4+1BB
  • Prestavno Razmerje: 3.0
  • Blagovna Znamka: YUYU
  • barve: Zlato
  • Vabe Tipa: Ponaredek Vabe
  • Ribolovne Koluti Tip: Ribe linije Kolo
  • Položaj: JEZERO

Paremeter:

material: aluminij zlitine

prestavno razmerje: 3.0:1

ležaji: 4+1BB

line zmogljivosti: 3#/100 m

teža : približno 140 g

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) prej ste plačali, prej bomo dostavili vašo.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 1).Prepričajte se, da je naslov pravilen, običajno smo lahko pošiljate predmete v roku 2 delovnih dni je plačilo opravljeno, in ne več, kot je obljubil, 7 dni dobavni rok. 2).Večina državi čas dostave je o 15-60 delovnih dneh, vendar se nekateri blago dostave lahko imajo zamude zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, uvozne tarife, nacionalnih političnih strank, ali druge okoliščine, ki so izven našega nadzora.bomo podaljša dobavni čas in prosim vas odpuščanja. 3).Če potrebujete več hitro dostavo, se obrnite na nas za uporabo EMS, DHL, TNT, ekt in plačati dodaten tovorni stroškov. 4).Za ruske strankam, ne pozabite, da nam ponujajo svoje polno ime, ali je vaša parcela ne more biti pravilno dostavljena v vaš konec, in ne bomo nosijo izgubo. 1).Prosimo, navedite vaše zahteve za sporočila, kot so barve, embalaže, vrednost izjava, itd, ko bo plačilo. 2).Delamo od ponedeljka do petka, prosimo za razumevanje, če ni odgovora v vikend.Hvala. 3).Prizadevamo si za 100% pozitivne povratne informacije in potrebujejo vašo podporo, ki nam jo daje 5 zvezdic~~ 4).Če niste zadovoljni zaradi kateregakoli razloga, se najprej obrnite na nas, bomo lahko odpravili težavo, dokler ne boste zadovoljni.Najlepša hvala za vašo pomoč.

Stevek44912020-11-24
"The coil does not match the description."