HARDIRON Rjavega Pasu Okno Kraft Papir za Vreče Čaj, Orehi Vlage-dokazilo Embalaža Vrečko Stand Up Zadrgo Vreča za Shranjevanje Hrane Vrečko

Oznake: po meri vrečko vrečka, lama papirnato vrečko, skladiščenje hrane, , tekoče torbica, takeaway pakiranje hrane vrečko, vrečko rjav papir, vojaške hrane vrečko, muji očesa vreče, vrečko kraft, kovinski papirnato vrečko.

• Debelina: Two-sided (obojestransko Kraft papir, Kraft papir
  • Uporablja Prostor: Dnevna Soba
  • Oblika: Kvadratni
  • Material: Kraft Papir, Kraft Papir
  • Uporaba: Hrana
  • Številka Modela: Podpora prilagajanje
  • Zmogljivosti: 1
  • Vrsta: Shranjevanje Vrečk
  • Velikost: 10x15x4cm 12x20x4cm 14x20x4cm 14x22cm 16x22x4cm 16x26x4cm 18x26x4cm
  • Obrazec: Tri-dimenzionalni Tip
  • vzorec: Tri-dimenzionalni Tip
  • Specifikacija: 9x14x4cm
  • Funkcija: Zložljiva
  • Blagovna Znamka: HARDIRON
  • Izdelek: Kraft Papir Za Vreče

Pogosta VPRAŠANJA O slik Zaradi zaslona, ozadja, slike, posnete, osvetlitev in v Ozadju so različni, barvne fotografije, lahko imajo rahlo kromatične aberacije.Kako hitro dobili ponudbo? Pol-Avtomatski PET Plastenka Piha Pralni Steklenico, ki Stroj Steklenico Rezkalni Stroj PET Plastenka, ki Stroj je primeren za izdelavo PET plastične posode in steklenice, v vseh oblikah.Kaj je v vašem podjetju prednost? 1. Kakovost izdelka je več kot 90% vrstniki. 2. Storitev je bolj intimno, ga lahko natančno razumevanje potreb strank, in priporočil, da se stranke najbolj primerne izdelke. 3.24 ur službo na spletu, hitro ponudbo v roku 12 ur.Ko je vaš čas dostave? Spot izdelki se lahko pošiljajo v roku 3-7 dni, in prilagojenih produktov treba 20-30 dni.Lahko prilagodite? Mi lahko prilagodite izdelek, ki od vas zahteva, da zagotovi logotip.Velikost in količino.Kako v stik z vami?Lahko nas kontaktirate za pošiljanje sporočila s strani spodaj, ali pa obiščite Trgovino Manager zapustiti sporočila.Naš prodajni vam bo stik v roku 24 ur.

konec

Bad X1991 Dimon2021-01-03