Novo en kos kopalke 2020 kopalke ženske kopalke visoko pasu Seksi bikini PU Gothic Obroči Izrezanka Pasu navzdol Visoko vilice Backless

Oznake: ženske kopalke, bikini, plavati obrabe, 2020 en kos kopalke, kopalke, priložnostne ženske, bazen swim, visoko waise bikini, ena piec kopalke, ženske kopalke.

• Šport Tip: Plavati
  • Številka Modela: HC-200401
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Material: Akril
  • Spol: ŽENSKE
  • Postavka Vrsta: Ena Kosov

Zahvaljujemo se vam za vaš prihod ,, bomo poskušali naši moči, da zagotovijo dobre storitve in ceno .Če imate kakršnakoli vprašanja ,prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate, za "trgovino manager" ali "E-pošte", vam bo repond v najkrajšem možnem času .Upam, da u uživajo svoj čas tukaj,hvala vam !Če ne morete doumeti, velikost, se Prosimo obrnite na službo!Prosimo, povejte nam svojo višino in težo in pasu, vam lahko pomaga, da izberete velikost.Velikost prsi 70-90 cm pas 70-80 cm hip 70-100 cm višina 140-165 cm telesna teža 40-55kg Čisto ročno merjenje, bo prišlo do napake, napake razponu +-3 cm.

[O Barvo] Vse fotografije so posnete v naravi, vendar zaradi razlik v svetlosti in zaslon naprave, lahko pride do rahle barvne razlike!Popolnoma nesprejemljivo, barve pro prosimo, skrbno spletno nakupovanje! [O Size] Naša standardna velikost je priporočena le v skladu s posebnimi velikost prosimo, da kupci sami ukrep, nasprotno, odločitev je v rokah kupca, vas prosimo, da še dobro velikost primerjava meritev. [O Vrne] Vrne blaga in nazaj kurirja velikost problema je, da so kupci sami; Vrne kakovost blaga in nazaj kurirja naša zaveza. [Povratne informacije o] Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.